Ukázkový
Jednotlivé části hovězího masa - Interaktivní býk
- Ukázka zdarma
- Nový
0 video bloků / 0:00 minut i
Vstoupit na kurzZáklady práce s nožem
Jak vybrat správný nůž
10 video bloků / 11:18 minut i
Jak správně krájet
9 video bloků / 12:25 minut i
Broušení nožů na brusném kameni
5 video bloků / 14:35 minut i
Vývary
Světlý vývar
5 video bloků / 10:34 minut i
Tmavý vývar
5 video bloků / 10:35 minut i
Hovězí vývar, glace, demi-glace
5 video bloků / 10:07 minut i
Ostatní vývary
5 video bloků / 9:27 minut i
Polévky
Polévky z vývarů
4 video bloků / 7:56 minut i
Consommé
5 video bloků / 5:03 minut i
Krémové polévky ze zeleniny a luštěnin
5 video bloků / 8:14 minut i
Krémové polévky zahuštěné jíškou
5 video bloků / 17:58 minut i
Základní omáčky
Základy jíšky
5 video bloků / 6:18 minut i
Bešamel
6 video bloků / 7:49 minut i
Velouté
6 video bloků / 7:05 minut i
Holandská omáčka
7 video bloků / 9:28 minut i
Tomatová omáčka
5 video bloků / 7:27 minut i
Glace, demi-glace
4 video bloků / 8:09 minut i
Máslová omáčka (beurre blanc)
6 video bloků / 12:49 minut i
Jak pracovat s vejci
Jak připravit omeletu
4 video bloků / 8:47 minut i
Italská a španělská omeleta - frittata a tortilla
5 video bloků / 11:49 minut i
Vejce - anatomie, vařená, pečená, míchaná, pošírovaná
6 video bloků / 18:33 minut i
Jak pracovat se zeleninou a saláty
Kyselé zálivky (vinaigrette) a dresinky
6 video bloků / 11:20 minut i
Zelenina - základy a pigmenty
5 video bloků / 10:54 minut i
Vaření zeleniny v páře
6 video bloků / 9:16 minut i
Opékání a pečení zeleniny
- Nový
7 video bloků / 16:32 minut i
Rýže, obiloviny a luštěniny
Vaření rýže - variace risotta
3 video bloků / 7:06 minut i
Vaření rýže - pilaf metoda
5 video bloků / 12:05 minut i
Rýže - vaření a dušení
8 video bloků / 16:38 minut i
Jak připravit polentu
5 video bloků / 12:13 minut i
Jak uvařit sušené luštěniny
- Nový
5 video bloků / 13:56 minut i
Rýže - anatomie, zpracování a druhy
4 video bloků / 8:18 minut i
Těstoviny a gnocchi
Jak připravit čerstvé těstoviny
9 video bloků / 15:15 minut i
Jak připravit domácí gnocchi
6 video bloků / 8:27 minut i
Jak pracovat s masem
Jak opékat hovězí steaky
8 video bloků / 16:38 minut i
Jak opékat ostatní steaková masa
7 video bloků / 11:53 minut i
Jednotlivé části hovězího masa - Interaktivní býk
- Ukázka zdarma
- Nový
0 video bloků / 0:00 minut i
Vstoupit na kurzJak pracovat s drůbeží
Základy práce s drůbeží
6 video bloků / 8:10 minut i
Porcování a vykosťování drůbeže
4 video bloků / 9:58 minut i
Jak pracovat s rybami
Jak opékat ryby
7 video bloků / 14:56 minut i
Ryby - jednotlivé druhy a jejich filetování
8 video bloků / 23:19 minut i
Nakládání a marinování
Nakládání masa do solného nálevu (brining)
6 video bloků / 10:16 minut i
Nakládání masa do marinády
6 video bloků / 15:32 minut i
Grilování
Grilování - druhy grilů a metody grilování
5 video bloků / 10:57 minut i
Grilování - maso a drůbež
10 video bloků / 26:12 minut i
Grilování - ryby, mořské plody a zelenina
5 video bloků / 12:05 minut i
Metody vaření - suché teplo
Jak opékat na pánvičce
7 video bloků / 11:10 minut i
Pečení masa a klasické pečeně
6 video bloků / 11:33 minut i
Vaření metodou Sous-vide
6 video bloků / 15:36 minut i
Opékání ve wok pánvi
- Nový
6 video bloků / 20:58 minut i
Než začneme opékat ve wok pánvi
- Nový
6 video bloků / 16:42 minut i
Obalování v trojobalu a v těstíčku
- Nový
6 video bloků / 16:38 minut i
Jak správně smažit
- Nový
6 video bloků / 17:09 minut i
Metody vaření - vlhké teplo
Dušení masa a klasické české omáčky
7 video bloků / 19:27 minut i
Konfitování masa
5 video bloků / 9:23 minut i
Pečení chleba a pečiva
Stádia pečení chleba a pečiva
- Nový
8 video bloků / 19:36 minut i
Pekařské základy
- Nový
7 video bloků / 26:09 minut i
Moderní technologie
Moderní technologie - FRIMA multifunkční zařízení (1.část)
8 video bloků / 21:35 minut i
Moderní technologie - Konvektomat (1. část)
8 video bloků / 19:44 minut i
Moderní technologie - Konvektomat (2. část)
9 video bloků / 17:50 minut i
Moderní technologie - FRIMA multifunkční zařízení (2.část)
10 video bloků / 22:54 minut i