SPUSTILI JSME KU V NOVÉM A S DALŠÍMI FUNKCEMI Vyzkoušet nyní
SPUSTILI JSME KU V NOVÉM A S DALŠÍMI FUNKCEMI Vyzkoušet nyní

Pro registraci přejděte na nejnovější verzi Kulinářského Umění na adrese https://knihovna.kulinarskeumeni.cz/registrace

Přejít na KU3

Přihlášení

Zadejte email a heslo uvedené při registraci a klikněte na tlačítko „Přihlásit se“

Vyplňte e-mail zvolený při registraci.
Vyplňte své heslo.

Zapomenuté heslo

Zadejte email uvedený při registraci, budou Vám na něj odeslány nové registrační údaje.

Změna hesla

Přepnout na uživatele

Členství

Kurz zdarma
Vyzkoušejte si ho!
Koupit licenci
Aktivovat promo kód
Koupit jako dárek

Naučte se s námi techniky Kulinářského umění...

VYBERTE SI DRUH LICENCE

Chcete využívat licenci jako Hobby kuchař pro své domácí vaření nebo jste profesionál, který chce neustále zlepšovat své Kulinářské umění a znalosti kulinářských technik?

HOBBY licence
roční 1990 Kč
i

nebo

PROFI licence
roční 3990 Kč
i

Chcete svoje blízké nebo kolegy obdarovat licencí Kulinářského umění? Ano, je to možné :-)

Koupit jako dárek

Pro více informací o jednotlivých licencí najeďte na
"i" vedle tlačítka. Také se můžete podívat na stránku
"Profesionál" nebo "Hobby kuchař".

PROFESIONÁL

Vzdělávací program Kulinářské umění je určen pro profesionální kuchaře, kteří chtějí zdokonalovat své znalosti kulinářských technik a neustále tak zlepšovat své gastronomické dovednosti.Program je také určen pro majitele a provozovatele profesionálních gastro provozů, kteří mají zájem vzdělávat své kuchaře a gastro týmy tak, aby se neustále zlepšovali ve svých kulinářských dovednostech.

Co o KU říká Filip Sajler

Video kurzy

  • Každý video kurz srozumitelně a do detailu vysvětluje jednu kulinářskou techniku.
  • Kdykoliv dostupné na Tvém počítači, tabletu nebo dokonce telefonu.
  • Začni „chodit“ na kurzy profesionálního vaření kdykoliv a kdekoliv se Ti to hodí!

Kulinářské postupy a techniky

  • Jakmile pochopíš podstatu kulinářských technik, začneš mít kontrolu nad výsledky svého vaření.
  • Naučíš se je správně aplikovat nejen u tradičních receptů, ale také zvládneš vytvářet své vlastní.
  • Každá technika je rozdělena do kratších sekcí, aby sis vše lépe a rychleji zapamatoval.

Profesionální recepty s kalkulacemi

  • Získáš přístup do neustále se rozšiřující databáze profesionálních receptur.
  • Všechny naše recepty jsou připravené profesionálními šéfkuchaři.
  • Každý recept je přesně navážený a pracovní postup do detailu popsaný.
  • U vybraných kroků jsou dostupné ilustrační fotky nebo rychlé video návody.
  • Každý recept obsahuje nákladovou kalkulaci (food cost) a automatický výpočet prodejní ceny.

Online kvízy a certifikace

  • Možnost okamžitého vyhodnocení Tvých nových gastronomických znalostí pomocí on-line kvízů.
  • Moderní tréninkový nástroj pro Tebe nebo Tvé zaměstnance.
  • Možnost získat certifikát Kulinářského umění za tematické celky úspěšně dokončených kvízů.

Ceník a více informací o licencích

Roční licence - 3990 Kč bez DPH
Získáte časově omezený přístup na 1 rok do všech dostupných kurzů Kulinářského umění včetně všech nově přidaných kurzů v rámci platnosti Vaší roční licence. Současně získáte přístup do všech kvízů a receptur.

Co získáte navíc?

  • možnost přidávat pod svůj hlavní účet libovolný
    počet dalších uživatelů
  • možnost sledovat výsledky kvízů u Vámi
    přidaných uživatelů
  • přístup do receptur s kalkulacemi nákladové
    a prodejní ceny
  • přístup do kurzů moderní technologie
    (Konvektomat, Frima)

O projektu

KULINÁŘSKÉ UMĚNÍ jsou první ONLINE VIDEO KURZY PROFESIONÁLNÍHO VAŘENÍ a současně NEJVĚTŠÍ ONLINE DATABÁZE RECEPTŮ připravených profesionálními šéfkuchaři.

Ve video kurzech se naučíte celou škálu kulinářských technik a postupů od základů, jako je správné krájení nožem, vývary, polévky a omáčky, až po náročnější techniky, jako je práce s masem a rybami, nakládání do solného nálevu, pečení, dušení, konfitování nebo vaření metodou sous-vide.

Každý kuchař by se měl nejdříve naučit a pochopit všechny základní kulinářské techniky a postupy, teprve potom je čas do vaření přidávat své vlastní umění a kreativitu.

Jedině tak může kuchař začít vytvářet své vlastní KULINÁŘSKÉ UMĚNÍ.

Preferujete původní verzi KU? Zobrazit ji můžete zde