PROFESIONÁL
Vzdělávací program Kulinářské umění je určen pro profesionální kuchaře, kteří chtějí zdokonalovat své znalosti kulinářských technik a neustále tak zlepšovat své gastronomické dovednosti.Program je také určen pro majitele a provozovatele profesionálních gastro provozů, kteří mají zájem vzdělávat své kuchaře a gastro týmy tak, aby se neustále zlepšovali ve svých kulinářských dovednostech.
Kulinářské postupy a techniky
- Jakmile pochopíš podstatu kulinářských technik, začneš mít kontrolu nad výsledky svého vaření.
- Naučíš se je správně aplikovat nejen u tradičních receptů, ale také zvládneš vytvářet své vlastní.
- Každá technika je rozdělena do kratších sekcí, aby sis vše lépe a rychleji zapamatoval.
Profesionální recepty s kalkulacemi
- Získáš přístup do neustále se rozšiřující databáze profesionálních receptur.
- Všechny naše recepty jsou připravené profesionálními šéfkuchaři.
- Každý recept je přesně navážený a pracovní postup do detailu popsaný.
- U vybraných kroků jsou dostupné ilustrační fotky nebo rychlé video návody.
- Každý recept obsahuje nákladovou kalkulaci (food cost) a automatický výpočet prodejní ceny.
Ceník a více informací o licencích
Roční licence - 3990 Kč bez DPH
Získáte časově omezený přístup na 1 rok do všech dostupných kurzů Kulinářského umění včetně všech nově přidaných kurzů v rámci platnosti Vaší roční licence. Současně získáte přístup do všech kvízů a receptur.
O projektu
KULINÁŘSKÉ UMĚNÍ jsou první ONLINE VIDEO KURZY PROFESIONÁLNÍHO VAŘENÍ a současně NEJVĚTŠÍ ONLINE DATABÁZE RECEPTŮ připravených profesionálními šéfkuchaři.
Ve video kurzech se naučíte celou škálu kulinářských technik a postupů od základů, jako je správné krájení nožem, vývary, polévky a omáčky, až po náročnější techniky, jako je práce s masem a rybami, nakládání do solného nálevu, pečení, dušení, konfitování nebo vaření metodou sous-vide.
Každý kuchař by se měl nejdříve naučit a pochopit všechny základní kulinářské techniky a postupy, teprve potom je čas do vaření přidávat své vlastní umění a kreativitu.
Jedině tak může kuchař začít vytvářet své vlastní KULINÁŘSKÉ UMĚNÍ.