Licence Kulinářského umění
Licence je nyní možné pořídit pouze v nové verzi KU. Pokračujte prosím s výběrem vhodné licence zde: https://new.kulinarskeumeni.cz/
PROFI roční
3.990 Kč / rok (bez DPH)Pořízením profi licence získáváš přístup do:
- všech online video kurzů kulinářských technik
- video kurzů moderní technologie, HACCP a Ekonomiky restaurace
- všech profi receptů připravených týmem našich profíků
- nákladových kalkulací (food cost)
- databáze ingrediencí s čistou a hrubou váhou
Dále máš možnost:
- přidávat další uživatele (zaměstnance) pod svůj hlavní účet
- sledovat výsledky kvízů u přidaných uživatelů
Školy a studenti
Pro zapojení Vaší školy nás kontaktujte.Zapojením Vaší školy získáte přístup do:
- všech online video kurzů kulinářských technik
- video kurzů moderní technologie, HACCP a Ekonomiky restaurace
- všech profi receptů připravených týmem našich profíků
- nákladových kalkulací (food cost) u každého receptu
- databáze ingrediencí s čistou a hrubou váhou
Dále máte možnost:
- přidávat pedagogy a studenty pod hlavní školní účet
- využívat video kurzy a recepty při odborné výuce
- zapojit studenty do moderního vzdělávacího programu
- sledovat plnění zadaných online úkolů a kvízů u každého studenta
HOBBY roční
1.990 Kč / rok (včetně DPH)Každý další rok za 990 Kč.
Nebo časově neomezené jednotlivé kurzy za 78 Kč / kurz.
Pořízením hobby licence získáváš přístup do:
- všech online video kurzů kulinářských technik
- všech receptů připravených týmem našich profíků
- neustále se rozšiřující a kdykoliv dostupné online kuchařky
Reference
Profesionálové
„Zapojení Perfect Canteen & Catering a všech našich šéfkuchařů a kuchařů do vzdělávacího programu Kulinářské umění beru jako naprosto přirozený krok. Celý vzdělávací program Kulinářské umění zavádí do české gastronomie tolik potřebnou profesionalitu a systematickou výuku kulinářských technik, která už od dob pana Escoffiera funguje ve vyspělém gastronomickém světě. A to prostě podporovat musíme! Učit se zastaralé receptury jako básničku už je naštěstí minulost a je čas posunout se ještě dál k výuce profesionální gastronomie, způsoby směrem na západ běžnými. Děkuji Kulinářskému umění, tedy Jirkovi Roithovi, za obrovský přínos, který jako blesk z čistého nebe vnesl do českého vzdělávacího systému.“
Filip Sajler, CEO
Perfect Canteen & Catering
Školy, studenti
„Vzdělávací program Kulinářské umění používá naše škola už od jeho zavedení v roce 2014 a od té doby jsou do něj zapojeni také všichni učitelé a žáci. Naši učitelé jsou také zapojeni do Dalšího Vzdělávání Pedagogických Pracovníků, jehož součástí jsou pravidelné a dlouhodobé semináře Kulinářského umění, na kterých se prakticky učíme všech 70 kulinářských technik. To nám umožňuje zlepšovat jak naše praktické a teoretické gastronomické dovednosti a znalosti, ale hlavně nám to umožňuje tyto zkušenosti předávat dál našim žákům.
Vojta Petržela, Celkový vítěz KU Young Chef 2018
Hotelová škola Poděbrady
Hobby kuchaři
„Díky online video kurzům Kulinářského umění se učím podstatu jednotlivých kulinářských technik a postupů, které mi pomohly zlepšit kvalitu jídel, které si doma vařím. Naučil jsem se jak správně připravit šťavnatý steak, jak si k němu uvařit kvalitní omáčku, jak opéct rybu tak, abych ji nevysušil, nebo jak se správně připravuje krémové italské risotto. A témat, která jsou dostupná v Kulinářském umění, a ke kterým jsem se ještě nedostal, je mnohem více.
Vždy mám radost, když se naučím novou techniku, která mi umožní připravit si doma mé oblíbené jídlo.“
Stanislav Hlava
domácí kuchař
O projektu
KULINÁŘSKÉ UMĚNÍ jsou první ONLINE VIDEO KURZY PROFESIONÁLNÍHO VAŘENÍ a současně NEJVĚTŠÍ ONLINE DATABÁZE RECEPTŮ připravených profesionálními šéfkuchaři.
Ve video kurzech se naučíte celou škálu kulinářských technik a postupů od základů, jako je správné krájení nožem, vývary, polévky a omáčky, až po náročnější techniky, jako je práce s masem a rybami, nakládání do solného nálevu, pečení, dušení, konfitování nebo vaření metodou sous-vide.
Každý kuchař by se měl nejdříve naučit a pochopit všechny základní kulinářské techniky a postupy, teprve potom je čas do vaření přidávat své vlastní umění a kreativitu.
Jedině tak může kuchař začít vytvářet své vlastní KULINÁŘSKÉ UMĚNÍ.