SPUSTILI JSME KU V NOVÉM A S DALŠÍMI FUNKCEMI Vyzkoušet nyní
SPUSTILI JSME KU V NOVÉM A S DALŠÍMI FUNKCEMI Vyzkoušet nyní

Registrační údaje

Pro zakoupení licence se prosím zaregistrujte, vyplňte níže uvedená pole a stiskněte potvrdit.
Být registrovaný se vyplatí, získáte další video kurz zdarma!

Vyplňte e-mail, na který chcete provést registraci.
Vyplňte heslo, kterým se budete přihlašovat.

Vyberte, prosím, zda jste:

Vyberte své zaměření.

Bez souhlasu se zpracováním údajů to nepůjde :-/

Přihlášení

Zadejte email a heslo uvedené při registraci a klikněte na tlačítko „Přihlásit se“

Vyplňte e-mail zvolený při registraci.
Vyplňte své heslo.

Zapomenuté heslo

Zadejte email uvedený při registraci, budou Vám na něj odeslány nové registrační údaje.

Změna hesla

Přepnout na uživatele

Členství

Kurz zdarma
Vyzkoušejte si ho!
Koupit licenci
Aktivovat promo kód
Koupit jako dárek

Naučte se s námi techniky Kulinářského umění...

VYBERTE SI DRUH LICENCE

Chcete využívat licenci jako Hobby kuchař pro své domácí vaření nebo jste profesionál, který chce neustále zlepšovat své Kulinářské umění a znalosti kulinářských technik?

HOBBY licence
roční 1990 Kč
i

nebo

PROFI licence
roční 3990 Kč
i

Chcete svoje blízké nebo kolegy obdarovat licencí Kulinářského umění? Ano, je to možné :-)

Koupit jako dárek

Pro více informací o jednotlivých licencí najeďte na
"i" vedle tlačítka. Také se můžete podívat na stránku
"Profesionál" nebo "Hobby kuchař".

O projektu Kulinářského umění

Vzdělávací program Kulinářské umění vznikl v roce 2014 s cílem zlepšit standardy českého gastronomického vzdělávání a přiblížit je standardům světových gastronomických škol.
Profesionální gastronomické vzdělávání, na všech světových gastronomických školách, jako je například CIA Culinary Institute of America nebo Le Cordon Bleu, následuje gastronomické základy, které definoval Georges Auguste Escoffier na přelomu 19. a 20 století ve své knize „Le Guide culinaire“.

Escoffier
Georges Auguste Escoffier (1846 – 1935)

Myšlenka těchto základů je velmi jednoduchá, nejdříve je důležité pochopit a naučit se základy a principy kulinářských technik. Bez těch totiž nebudeme mít přípravu žádného receptu pod kontrolou.
Georges Auguste Escoffier v úvodu „Le Guide culinaire“ napsal, že jeho kniha není jednoduchým souborem receptů, které by měly být otrocky následovány, ale spíše soubor kulinářských technik a inspirací, které by měly kuchaře motivovat k vytvoření jejich vlastního stylu. Escoffier už tenkrát řekl, že kulinářské umění se bude vyvíjet tak, jak se bude vyvíjet společnost, jen základy kulinářských technik zůstanou nezměněné.
A to je princip, který by si měl každý kuchař „vytetovat“ do své mysli. „Bez pochopení základů a principů všech kulinářských technik se kuchař nikdy nestane profesionálem ve svém oboru“

Vzdělávací program Kulinářské umění je tímto, generacemi potvrzeným, přístupem inspirovaný a jeho obsah je tedy postavený na vysvětlení a pochopení jednotlivých kulinářských technik. Kulinářské umění proto vytvořilo soubor on-line video kurzů profesionálního vaření, ve kterých se naučíte celou škálu kulinářských technik a postupů od základů, jako je správné krájení nožem, vývary, polévky a omáčky, až po náročnější techniky, jako je práce s masem a rybami, nakládání do solného nálevu, pečení, dušení, konfitování nebo vaření metodou sous-vide a mnoho dalších.

Každý kuchař by se měl nejdříve naučit a pochopit všechny základní KULINÁŘSKÉ TECHNIKY a postupy, teprve potom je čas do vaření přidávat své vlastní UMĚNÍ a kreativitu. Jedině tak může kuchař začít vytvářet své vlastní KULINÁŘSKÉ UMĚNÍ.

V případě, že máte zájem a ambici své studium kulinářských technik rozšířit o jejich praktický nácvik s profesionálními šéfkuchaři a v profi gastro studiu, můžete se zapojit do naší AKADEMIE KULINÁŘSKÉHO UMĚNÍ.

Soubor všech video kurzů jednotlivých kulinářských technik je navíc doplněn nejširší databází receptů připravených profesionálními šéfkuchaři, podívejte se a nechte se inspirovat našimi profi RECEPTY.

Podívejte se na náš Youtube kanál.

Jiří Roith

Jiří Roith
zakladatel Kulinářského umění

Preferujete původní verzi KU? Zobrazit ji můžete zde