SPUSTILI JSME KU V NOVÉM A S DALŠÍMI FUNKCEMI Vyzkoušet nyní
SPUSTILI JSME KU V NOVÉM A S DALŠÍMI FUNKCEMI Vyzkoušet nyní

Pro registraci přejděte na nejnovější verzi Kulinářského Umění na adrese https://knihovna.kulinarskeumeni.cz/registrace

Přejít na KU3

Přihlášení

Zadejte email a heslo uvedené při registraci a klikněte na tlačítko „Přihlásit se“

Vyplňte e-mail zvolený při registraci.
Vyplňte své heslo.

Zapomenuté heslo

Zadejte email uvedený při registraci, budou Vám na něj odeslány nové registrační údaje.

Změna hesla

Přepnout na uživatele

Členství

Kurz zdarma
Vyzkoušejte si ho!
Koupit licenci
Aktivovat promo kód
Koupit jako dárek

Naučte se s námi techniky Kulinářského umění...

VYBERTE SI DRUH LICENCE

Chcete využívat licenci jako Hobby kuchař pro své domácí vaření nebo jste profesionál, který chce neustále zlepšovat své Kulinářské umění a znalosti kulinářských technik?

HOBBY licence
roční 1990 Kč
i

nebo

PROFI licence
roční 3990 Kč
i

Chcete svoje blízké nebo kolegy obdarovat licencí Kulinářského umění? Ano, je to možné :-)

Koupit jako dárek

Pro více informací o jednotlivých licencí najeďte na
"i" vedle tlačítka. Také se můžete podívat na stránku
"Profesionál" nebo "Hobby kuchař".

Ambasadoři KU

Tým AMBASADORŮ KULINÁŘSKÉHO UMĚNÍ reprezentují zkušení profesionální šéfkuchaři, kteří se spolupodílejí na tvorbě projektu a současně mají ambici předávat své zkušenosti pedagogům na školách a nastupující generaci mladých gastronomů.

Jiří Roith

Zakladatel vzdělávacího projektu Kulinářské umění a soutěže KU Young Chef

Jirka je zakladatelem vzdělávacího projektu Kulinářské umění, který má za cíl zlepšit úroveň gastronomického vzdělávání na českých hotelových a gastronomických školách. Projekt je ale také určen pro všechny restaurace a hotely, které chtějí provozovat profesionální gastronomii a chtějí se neustále vzdělávat ve svém oboru. V roce 2018 založil soutěž KU Young Chef, která je určená pro mladé talentované studenty, kteří chtějí nastartovat úspěšnou kariéru v gastronomii.

  • Vystudoval The International culiary school, Vancouver, Kanada
  • Zakladatel vzdělávací projektu „Kulinářské umění“
  • Tvůrce gastronomického konceptu „Z farmy na stůl“
Jiří Roith

Filip Sajler

CEO Perfect Canteen & Catering by Filip Sajler

Díky úspěšnému televiznímu pořadu Kluci v akci patří Filip Sajler k nejznámějším českým šéfkuchařům. V současné době řídí své společnosti Perfect Canteen & Perfect Catering, které v roce 2006 založil. Jedná se o 20 firemních restaurací a prémiovou cateringovou divizi.

  • Je lektorem kurzů vaření v Gourmet Academy.
  • Má za sebou praxi ve špičkových podnicích v USA, Německu, Singapuru, Francii a v České republice.
  • Byl členem Národního kuchařského týmu a je držitelem řady ocenění z celého světa včetně trofeje z Kuchařské olympiády.
Filip Sajler

Marek Svoboda

Vedoucí Bidvest Gastro studia a Bidvest Gastro teamu

Marek je dlouholetým propagátorem kvalitního gastronomického vzdělávání. Je spoluzakladatelem Bidvest Junior Akademie, která se zaměřuje na vzdělávání mladých gastronomických talentů a výrazně se podílel na vytvoření Bidvest Training Academy for Chefs, která se zaměřuje na vzdělávání profesionálů v gastronomii.

  • Vystudoval Střední odborné učiliště potravinářské, Jeseník
  • Člen představenstva AKC ČR
  • Předseda hodnotících komisí pro obor kuchař AKC ČR
  • Akreditovaný komisař pro mezinárodní kuchařské soutěže WACS (stupeň A)
  • Držitel zlaté medaile Magdaleny Dobromily Rettigové
Marek Svoboda

Radek David

Executive Chef, restaurace La Veranda, Babiččina Zahrada, The Bistro

Radek David

Jiří Král

Executive Chef, Aureole restaurant

Jiří Král

Ondra Slanina

Executive Chef, Zámecká restaurace Chateau Svatý Havel

Ondra Slanina

Zdeněk Křížek

Executive Culinary Chef, Orea Hotels & Resorts

Zdeněk Křížek

Pavel Roubíček

Executive Chef, Grosseto restaurace

Pavel Roubíček

Karel Kaše

​Executive Chef, Marina ristorante, Praha

Karel Kaše

Jan Pýcha

Majitel a šéfkuchař restaurantu Pod Zámkem Průhonice

Honza je lektor mnoha současných úspěšných šéfkuchařů, kteří sbírali v letech 1996 až 2003 zkušenosti pod jeho vedením v restauracích Flambéé a Rybí trh, kde působil jako šéfkuchař a spolumajitel. V letech 2007 až 2010 aktivně propagoval českou gastronomii v zahraničí, jmenovitě ve Francii, Belgii, Hong-Kongu a Moldávii. Od roku 2003 je majitel a šéfkuchař restaurantu Pod Zámkem v Průhonicích.

  • Vyučen v oboru Kuchař v hotelu Ambassador a Palace  v Praze
  • Vystudoval hotelovou školu v Praze
  • Od r. 2013 držitel nejvyššího profesního ocenění AKC ČR Zlatého Kříže Sv. Vavřince
  • Držitel Zlaté medaile Magdaleny Dobromily Rettigové
Jan Pýcha

Přemysl Douša

Šéfkuchař Sokolovna Průhonice

Přemysl Douša

Lukáš Uher

Šéfkuchař a Bonduelle poradce pro gastronomii ČR

Lukáš je předseda severočeské pobočky AKC ČR a spoluzakladatel Bidvest Junior Akademie, která se zaměřuje na vzdělávání mladých gastronomických talentů. V současné době zastává pozici Bonduelle poradce pro gastronomii ČR. Podílel se na otevření 5 značkových hospod Potrefená Husa, kde působil jako šéfkuchař. V týmu Pivovary Staropramen a F&B Concepts zastával funkci Chef de cuisine od jeho založení až do roku 2008.

  • Vystudoval obor kuchař – číšník na gastronomické škole v Děčíně
  • Na Institutu obchodu a vzdělávání získal specializaci Instruktor praktického vyučování
  • Předseda AKC ČR – pobočka Severní Čechy
  • Člen Bidvest Gastro teamu
Lukáš Uher

Jan Heřmánek

Šéfkuchař a majitel, restaurant Capra, Litoměřice

Jan Heřmánek

Radek Kotlán

Šéfkuchař, Chateau Kynšperk

Radek je šéfkuchař v Chateau Kynšperk – Ambassador v Karlovarském kraji. Svoje zkušenosti sbíral v různých hotelech, mezi které patří například hotel International v Brně nebo Grand hotel Pupp v Karlových Varech. Je držitelem mnoha stříbrných a zlatých medailí z různých gastronomických soutěží jako jsou například Gastro Hradec, Gastro Vavřinec, Hoga Německo, Salon Culinaire Basilej a Luxembourg. Je kapitánem BIDVEST gastroteamu a člen Asociace kuchařů a cukrářů.

  • Držitel stříbrné medaile M.D. Retigové
  • Spoluautor kuchařky „The culinary world of Vienna international hotels a resorts“
  • Kapitán BIDVEST gastro teamu
  • Člen Asociace kuchařů a cukrářů
Radek Kotlán

Miroslav Kubec

Prezident Asociace kuchařů a cukrářů ČR

Mirek je dlouholetým propagátorem české gastronomie a českého kuchařského umění. Zastává hned několik důležitých pozic, je Prezidentem Asociace kuchařů a cukrářů ČR a zároveň kontinentálním ředitelem WACS pro Střední Evropu. Od roku 1996 byl kapitánem juniorského národního družstva kuchařů, se kterým se zúčastnil tří kuchařských olympiád s celkovým ziskem šesti stříbrných a jedné bronzové medaile. Se svým týmem získal také 2. místo na mistrovství světa v Lucemburku.

  • Vystudoval Vysokou školu cestovního ruchu, hotelnictví a lázeňství
  • Zastával pozici předsedy pražské a středočeské pobočky asociace kuchařů a cukrářů
  • Od rok 1996 byl kapitánem Juniorského národního družstva kuchařů
  • Člen představenstva Czech HORECA Summit 2005
Miroslav Kubec

Tomáš Kourek

Šéfkuchař, Compass group

Tomáš Kourek

Martin Hanus

Pekařský technolog, Hanustech

Martin Hanus

Roman Sejval

Vedoucí gastronomických předmětů – SHŠ Bukaschool Most

Roman je průkopníkem moderní výuky gastronomických předmětů na hotelových a gastronomických školách a sám neúnavně čerpá zkušenosti od profesionálů v oboru, aby je mohl předávat svým studentům. Je spoluzakladatelem Bidvest Junior Akademie, která se zaměřuje na vzdělávání mladých gastronomických talentů.

  • Vystudoval Vysokou školu hotelovou - Management hotelnictví a lázeňství, magisterský studijní obor
  • Certifikovaný komisař a člen představenstva AKC ČR    
  • Člen Bidvest Gastro teamu        
  • Držitel stříbrné medaile Magdaleny Dobromily Rettigové
Roman Sejval

Lukáš Paluska

Executive chef – Carlsbad Plaza spa & wellness hotel, Karlovy Vary

Lukáš je šéfkuchař spa & wellness hotelu Carlsbad Plaza v Karlových Varech. Dlouhodobě podporuje a propaguje moderní trendy v gastronomickém vzdělávání. Je spoluzakladatelem projektu „Chef de Chef“, který se zaměřuje na předávání zkušenosti od profesionálů v gastronomii učitelům a studentům hotelových a gastronomických škol.

  • Vystudoval soukromé SOU stravování a cestovního ruchu v Praze 6
  • Předseda pobočky AKC ČR Karlovy Vary
  • Francouzským institutem pasován na titul “Rytíř a poradce francouzské gastronomie“
  • Začal jako kuchařský učeň v hotelu Jalta a později pracoval v hotelích Adria, Savoy, Movenpick a v Grand hotelu Pupp
Lukáš Paluska

Roman Šnédar

Mistr kuchař, InterGast a.s., Šéfkuchař a majitel restaurace Karmela

Roman je zkušený šéfkuchař, který své zkušenosti sbíral v různých restauracích, jako je například restaurace David nebo Blue café restaurant v Harrachově. Od roku 2013 je mistrem kuchařem ve společnosti InterGast. V současné době provozuje svou vlastní restauraci Karmela, kde se zaměřuje na čerstvé a kvalitní suroviny a využívá kulinářské techniky a principy dle Kulinářského umění.

Roman Šnédar
Preferujete původní verzi KU? Zobrazit ji můžete zde