Hobby kuchař
Online video kurzy a recepty Kulinářského umění jsou určené pro každého hobby kuchaře, který chce mít kontrolu nad výsledkem svého vaření a chce zvládnout kulinářské techniky tak, aby mohl začít vařit jako profík. Jakmile pochopíš podstatu kulinářských technik, naučíš se je správně aplikovat nejen u tradičních receptů, ale také zvládneš vytvářet své vlastní recepty. Prostě začneš mít kontrolu nad výsledky svého vaření, a to Tě bude bavit!
Kulinářské postupy a techniky
- Jakmile pochopíš podstatu kulinářských technik, začneš mít kontrolu nad výsledky svého vaření.
- Naučíš se je správně aplikovat nejen u tradičních receptů, ale také zvládneš vytvářet své vlastní.
- Každá technika je rozdělena do kratších sekcí, aby sis vše lépe a rychleji zapamatoval.
Recepty pro hobby kuchaře
- Získáš přístup do online kuchařky kdykoliv a kdekoliv chceš zrovna vařit.
- Všechny naše recepty jsou připravené profesionálními šéfkuchaři.
- Každý recept je přesně navážený a pracovní postup do detailu popsaný.
- U vybraných kroků jsou dostupné ilustrační fotky nebo rychlé video návody.
Ceník a více informací o licencích
Roční licence - 1990 Kč s DPH
Získáte časově omezený přístup na 1 rok do všech dostupných kurzů Kulinářského umění včetně všech nově přidaných kurzů v rámci platnosti Vaší roční licence. Současně získáte přístup do všech kvízů a receptů. Po vypršení roční licence zaplatíte jen 990 Kč ročně za prodloužení přístupu o další rok.
Časově neomezená licence - 4990 Kč s DPH
Získáte neomezený přístup do všech kurzů, kvízů a receptů Kulinářského umění. Dále již neplatíte žádné další poplatky a Kulinářské umění je Vám otevřené bez omezení.
Přístup do 5 kurzů - 390 Kč s DPH
Při nákupu licence na jednotlivé kurzy Kulinářského umění získáte časově neomezený přístup do Vámi vybraných kurzů KU. Současně získáváte přístup od všech kvízů a receptur, které s Vámi vybraných kurzem souvisí. Libovolně si potom můžete přikupovat další kurzy, o které máte zájem.
O projektu
KULINÁŘSKÉ UMĚNÍ jsou první ONLINE VIDEO KURZY PROFESIONÁLNÍHO VAŘENÍ a současně NEJVĚTŠÍ ONLINE DATABÁZE RECEPTŮ připravených profesionálními šéfkuchaři.
Ve video kurzech se naučíte celou škálu kulinářských technik a postupů od základů, jako je správné krájení nožem, vývary, polévky a omáčky, až po náročnější techniky, jako je práce s masem a rybami, nakládání do solného nálevu, pečení, dušení, konfitování nebo vaření metodou sous-vide.
Každý kuchař by se měl nejdříve naučit a pochopit všechny základní kulinářské techniky a postupy, teprve potom je čas do vaření přidávat své vlastní umění a kreativitu.
Jedině tak může kuchař začít vytvářet své vlastní KULINÁŘSKÉ UMĚNÍ.