SPUSTILI JSME KU V NOVÉM A S DALŠÍMI FUNKCEMI Vyzkoušet nyní
SPUSTILI JSME KU V NOVÉM A S DALŠÍMI FUNKCEMI Vyzkoušet nyní

Pro registraci přejděte na nejnovější verzi Kulinářského Umění na adrese https://knihovna.kulinarskeumeni.cz/registrace

Přejít na KU3

Přihlášení

Zadejte email a heslo uvedené při registraci a klikněte na tlačítko „Přihlásit se“

Vyplňte e-mail zvolený při registraci.
Vyplňte své heslo.

Zapomenuté heslo

Zadejte email uvedený při registraci, budou Vám na něj odeslány nové registrační údaje.

Změna hesla

Přepnout na uživatele

Členství

Kurz zdarma
Vyzkoušejte si ho!
Koupit licenci
Aktivovat promo kód
Koupit jako dárek

Naučte se s námi techniky Kulinářského umění...

VYBERTE SI DRUH LICENCE

Chcete využívat licenci jako Hobby kuchař pro své domácí vaření nebo jste profesionál, který chce neustále zlepšovat své Kulinářské umění a znalosti kulinářských technik?

HOBBY licence
roční 1990 Kč
i

nebo

PROFI licence
roční 3990 Kč
i

Chcete svoje blízké nebo kolegy obdarovat licencí Kulinářského umění? Ano, je to možné :-)

Koupit jako dárek

Pro více informací o jednotlivých licencí najeďte na
"i" vedle tlačítka. Také se můžete podívat na stránku
"Profesionál" nebo "Hobby kuchař".

Hobby kuchař

Online video kurzy a recepty Kulinářského umění jsou určené pro každého hobby kuchaře, který chce mít kontrolu nad výsledkem svého vaření a chce zvládnout kulinářské techniky tak, aby mohl začít vařit jako profík. Jakmile pochopíš podstatu kulinářských technik, naučíš se je správně aplikovat nejen u tradičních receptů, ale také zvládneš vytvářet své vlastní recepty. Prostě začneš mít kontrolu nad výsledky svého vaření, a to Tě bude bavit!

Co o KU říkají hobby kuchaři

Video kurzy

  • Každý video kurz srozumitelně a do detailu vysvětluje jednu kulinářskou techniku.
  • Kdykoliv dostupné na Tvém počítači, tabletu nebo dokonce telefonu.
  • Začni „chodit“ na kurzy profesionálního vaření kdykoliv a kdekoliv se Ti to hodí!

Kulinářské postupy a techniky

  • Jakmile pochopíš podstatu kulinářských technik, začneš mít kontrolu nad výsledky svého vaření.
  • Naučíš se je správně aplikovat nejen u tradičních receptů, ale také zvládneš vytvářet své vlastní.
  • Každá technika je rozdělena do kratších sekcí, aby sis vše lépe a rychleji zapamatoval.

Recepty pro hobby kuchaře

  • Získáš přístup do online kuchařky kdykoliv a kdekoliv chceš zrovna vařit.
  • Všechny naše recepty jsou připravené profesionálními šéfkuchaři.
  • Každý recept je přesně navážený a pracovní postup do detailu popsaný.
  • U vybraných kroků jsou dostupné ilustrační fotky nebo rychlé video návody.

Online kvízy a certifikace

  • Možnost okamžitého vyhodnocení Tvých nových gastronomických znalostí pomocí on-line kvízů.
  • Moderní tréninkový nástroj do Tvé kuchyně.
  • Možnost získat certifikát Kulinářského umění za tematické celky úspěšně dokončených kvízů.

Ceník a více informací o licencích

Roční licence - 1990 Kč s DPH
Získáte časově omezený přístup na 1 rok do všech dostupných kurzů Kulinářského umění včetně všech nově přidaných kurzů v rámci platnosti Vaší roční licence. Současně získáte přístup do všech kvízů a receptů. Po vypršení roční licence zaplatíte jen 990 Kč ročně za prodloužení přístupu o další rok.

Časově neomezená licence - 4990 Kč s DPH
Získáte neomezený přístup do všech kurzů, kvízů a receptů Kulinářského umění. Dále již neplatíte žádné další poplatky a Kulinářské umění je Vám otevřené bez omezení.

Přístup do 5 kurzů - 390 Kč s DPH
Při nákupu licence na jednotlivé kurzy Kulinářského umění získáte časově neomezený přístup do Vámi vybraných kurzů KU. Současně získáváte přístup od všech kvízů a receptur, které s Vámi vybraných kurzem souvisí. Libovolně si potom můžete přikupovat další kurzy, o které máte zájem.

O projektu

KULINÁŘSKÉ UMĚNÍ jsou první ONLINE VIDEO KURZY PROFESIONÁLNÍHO VAŘENÍ a současně NEJVĚTŠÍ ONLINE DATABÁZE RECEPTŮ připravených profesionálními šéfkuchaři.

Ve video kurzech se naučíte celou škálu kulinářských technik a postupů od základů, jako je správné krájení nožem, vývary, polévky a omáčky, až po náročnější techniky, jako je práce s masem a rybami, nakládání do solného nálevu, pečení, dušení, konfitování nebo vaření metodou sous-vide.

Každý kuchař by se měl nejdříve naučit a pochopit všechny základní kulinářské techniky a postupy, teprve potom je čas do vaření přidávat své vlastní umění a kreativitu.

Jedině tak může kuchař začít vytvářet své vlastní KULINÁŘSKÉ UMĚNÍ.

Preferujete původní verzi KU? Zobrazit ji můžete zde