SPUSTILI JSME KU V NOVÉM A S DALŠÍMI FUNKCEMI Vyzkoušet nyní
SPUSTILI JSME KU V NOVÉM A S DALŠÍMI FUNKCEMI Vyzkoušet nyní

Registrační údaje

Pro zakoupení licence se prosím zaregistrujte, vyplňte níže uvedená pole a stiskněte potvrdit.
Být registrovaný se vyplatí, získáte další video kurz zdarma!

Vyplňte e-mail, na který chcete provést registraci.
Vyplňte heslo, kterým se budete přihlašovat.

Vyberte, prosím, zda jste:

Vyberte své zaměření.

Bez souhlasu se zpracováním údajů to nepůjde :-/

Přihlášení

Zadejte email a heslo uvedené při registraci a klikněte na tlačítko „Přihlásit se“

Vyplňte e-mail zvolený při registraci.
Vyplňte své heslo.

Zapomenuté heslo

Zadejte email uvedený při registraci, budou Vám na něj odeslány nové registrační údaje.

Změna hesla

Přepnout na uživatele

Houbové risotto

Počet porcí: (velikost porce 300 g)

1 porce Předvařené základní risotto
200 ml Kuřecí vývar
20 ml Olivový olej
60 g Houby (hřiby)
20 g Máslo
20 g Sýr Grana Padano
5 g Pažitka

Děkujeme za Váš zájem o Kalkulace receptů, Váš uživatelský profil umožňuje jejich zobrazení jen u ukázkových receptů. Pro přístup do všech video Kurzů KU a profi receptů KU se, prosím, zaregistrujte a vyberte si svou licenci.

Děkujeme za Váš zájem o Nutriční hodnoty a alergeny, Váš uživatelský profil umožňuje jejich zobrazení jen u ukázkových receptů. Pro přístup do všech video Kurzů a profi receptů KU se, prosím, zaregistrujte a vyberte si svou licenci.

Děkujeme za Váš zájem o video kurzy Kulinářského umění, Váš uživatelský profil umožňuje přístup jen do ukázkových video kurzů. Pro přístup do všech video Kurzů a profi receptů KU se, prosím, zaregistrujte a vyberte si svou licenci.

VYBERTE SI DRUH LICENCE

Chcete využívat licenci jako Hobby kuchař pro své domácí vaření nebo jste profesionál, který chce neustále zlepšovat své Kulinářské umění a znalosti kulinářských technik?

HOBBY licence
roční 1990 Kč
i

nebo

PROFI licence
roční 3990 Kč
i

Chcete svoje blízké nebo kolegy obdarovat licencí Kulinářského umění? Ano, je to možné :-)

Koupit jako dárek

Pro více informací o jednotlivých licencí najeďte na
"i" vedle tlačítka. Také se můžete podívat na stránku
"Profesionál" nebo "Hobby kuchař".

Pracovní postup

Příprava
  1. V přípravě je potřeba si předvařit záklaní risotto z kuřecího vývaru (receptura základní risotto) .
  2. V přípravě je potřeba si uvařit základní kuřecí vývar (receptura světlý kuřecí vývar).
  3. Připravit a nakrájet houby na plátky.
  4. Připravit a nakrájet pažitku najemno.
  5. Nastrouhat sýr grana padano.
  6. Připravit hoblinky sýru grana padano.
Expedice
  1. Sporák nastavíme na střední intenzitu, pánev s tlustým dnem necháme zahřát a přidáme olivový olej, který také necháme zahřát.
  2. Do rozehřátého oleje přidáme houby, které osolíme a necháme orestovat dozlatova.
  3. Do orestovaných hub přilijeme naběračku kuřecího vývaru a necháme zahřát.
  4. Do horkého vývaru s houbami přidáme studené předvařené risotto a důkladně promícháme, necháme vařit dokud se vývar nevstřebá do rýže.
  5. Postupně přiléváme horký kuřecí vývar naběračku po naběračce dokud není rýže uvařená al dente.
  6. Když je risotto hotové, sundáme ho ze sporáku, přidáme máslo a parmazán, promícháme, přiklopíme a necháme 2 minuty odpočinout.
  7. Risotto důkladně promícháme, abychom jej provzdušnili a dochutíme solí a pepřem.
  8. Servírujeme na předehřátém pasta talíři a ozdobíme pažitkou a hoblinkami sýru grana padano.
Preferujete původní verzi KU? Zobrazit ji můžete zde