Počet porcí: (velikost porce 100 g)
480 g | Tuňák v rostlinném oleji |
350 g | Lučina sýr chlazený |
160 g | Cibule žlutá |
10 g | Citron (šťáva) |
5 g | Sůl |
Děkujeme za Váš zájem o Kalkulace receptů, Váš uživatelský profil umožňuje jejich zobrazení jen u ukázkových receptů. Pro přístup do všech video Kurzů KU a profi receptů KU se, prosím, zaregistrujte a vyberte si svou licenci.
Děkujeme za Váš zájem o Nutriční hodnoty a alergeny, Váš uživatelský profil umožňuje jejich zobrazení jen u ukázkových receptů. Pro přístup do všech video Kurzů a profi receptů KU se, prosím, zaregistrujte a vyberte si svou licenci.
Děkujeme za Váš zájem o video kurzy Kulinářského umění, Váš uživatelský profil umožňuje přístup jen do ukázkových video kurzů. Pro přístup do všech video Kurzů a profi receptů KU se, prosím, zaregistrujte a vyberte si svou licenci.
VYBERTE SI DRUH LICENCE
Chcete využívat licenci jako Hobby kuchař pro své domácí vaření nebo jste profesionál, který chce neustále zlepšovat své Kulinářské umění a znalosti kulinářských technik?
nebo
Chcete svoje blízké nebo kolegy obdarovat licencí Kulinářského umění? Ano, je to možné :-)
Pro více informací o jednotlivých licencí najeďte na
"i" vedle tlačítka. Také se můžete podívat na stránku
"Profesionál" nebo "Hobby kuchař".
Pracovní postup
Příprava
- Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostky o velikosti 5 x 5 mm. Citron rozkrojíme a vymačkáme šťávu.
- Tuňáka včetně rostlinného oleje smícháme s lučinou, nakrájenou cibulí, citronovou šťávou a solí a dobře rozetřeme a promícháme.
- HACCP - skladujeme v lednici při teplotě max 5 °C.
- Servírujeme s vybraným pečivem.