Počet porcí: (velikost porce 150 g)
1000 g | Mouka Semolina |
2 ks | Vejce |
460 g | Vaječné žloutky pasterizované |
80 g | Mléko plnotučné |
32 g | Olej olivový |
Děkujeme za Váš zájem o Kalkulace receptů, Váš uživatelský profil umožňuje jejich zobrazení jen u ukázkových receptů. Pro přístup do všech video Kurzů KU a profi receptů KU se, prosím, zaregistrujte a vyberte si svou licenci.
Děkujeme za Váš zájem o Nutriční hodnoty a alergeny, Váš uživatelský profil umožňuje jejich zobrazení jen u ukázkových receptů. Pro přístup do všech video Kurzů a profi receptů KU se, prosím, zaregistrujte a vyberte si svou licenci.
Děkujeme za Váš zájem o video kurzy Kulinářského umění, Váš uživatelský profil umožňuje přístup jen do ukázkových video kurzů. Pro přístup do všech video Kurzů a profi receptů KU se, prosím, zaregistrujte a vyberte si svou licenci.
VYBERTE SI DRUH LICENCE
Chcete využívat licenci jako Hobby kuchař pro své domácí vaření nebo jste profesionál, který chce neustále zlepšovat své Kulinářské umění a znalosti kulinářských technik?
nebo
Chcete svoje blízké nebo kolegy obdarovat licencí Kulinářského umění? Ano, je to možné :-)
Pro více informací o jednotlivých licencí najeďte na
"i" vedle tlačítka. Také se můžete podívat na stránku
"Profesionál" nebo "Hobby kuchař".
Pracovní postup
Příprava
- Nejdříve navážíme všechny mokré ingredience (vejce, žloutek, mléko, olej) a dáme do spod míchací misky.
- Pak navážíme mouku a dáme do mísky na mokré ingredience.
- Hákem hněteme na nízkou rychlost 10 minut
- Těsto rozdělíme na porce po 250 g a těsně zabalíme do potravinové fólie.
- Těsto dáme do lednice a necháme odpočinou alespoň 2 hodiny, ideálně přes noc.