SPUSTILI JSME KU V NOVÉM A S DALŠÍMI FUNKCEMI Vyzkoušet nyní
SPUSTILI JSME KU V NOVÉM A S DALŠÍMI FUNKCEMI Vyzkoušet nyní

Pro registraci přejděte na nejnovější verzi Kulinářského Umění na adrese https://knihovna.kulinarskeumeni.cz/registrace

Přejít na KU3

Přihlášení

Zadejte email a heslo uvedené při registraci a klikněte na tlačítko „Přihlásit se“

Vyplňte e-mail zvolený při registraci.
Vyplňte své heslo.

Zapomenuté heslo

Zadejte email uvedený při registraci, budou Vám na něj odeslány nové registrační údaje.

Změna hesla

Přepnout na uživatele

Pomazánka z mladého hrášku

Počet porcí: (velikost porce 100 g)

100 ml Rostlinný olje (řepkový)
300 g Cibule žlutá
600 g Hrášek extra jemný Bonduelle
400 g Smetanový sýr Philadelphia
100 g Citron
5 g Sůl
1 g Pepř černý celý

Děkujeme za Váš zájem o Kalkulace receptů, Váš uživatelský profil umožňuje jejich zobrazení jen u ukázkových receptů. Pro přístup do všech video Kurzů KU a profi receptů KU se, prosím, zaregistrujte a vyberte si svou licenci.

Děkujeme za Váš zájem o Nutriční hodnoty a alergeny, Váš uživatelský profil umožňuje jejich zobrazení jen u ukázkových receptů. Pro přístup do všech video Kurzů a profi receptů KU se, prosím, zaregistrujte a vyberte si svou licenci.

Děkujeme za Váš zájem o video kurzy Kulinářského umění, Váš uživatelský profil umožňuje přístup jen do ukázkových video kurzů. Pro přístup do všech video Kurzů a profi receptů KU se, prosím, zaregistrujte a vyberte si svou licenci.

VYBERTE SI DRUH LICENCE

Chcete využívat licenci jako Hobby kuchař pro své domácí vaření nebo jste profesionál, který chce neustále zlepšovat své Kulinářské umění a znalosti kulinářských technik?

HOBBY licence
roční 1990 Kč
i

nebo

PROFI licence
roční 3990 Kč
i

Chcete svoje blízké nebo kolegy obdarovat licencí Kulinářského umění? Ano, je to možné :-)

Koupit jako dárek

Pro více informací o jednotlivých licencí najeďte na
"i" vedle tlačítka. Také se můžete podívat na stránku
"Profesionál" nebo "Hobby kuchař".

Pracovní postup

 
  1. Multifunkční pánev nastavíme na pečení, teplotu nastavíme na 180°C a necháme rozehřát, přidáme rostlinný olej, který také necháme zahřát
  2. Do multifunkční pánve přidáme cibuli, kterou restujeme 3 minuty
  3. Teplotu snížíme na 170°C a cibuli restujeme další 3 minuty
  4. Teplotu snížíme na 160°C a cibuli restujeme další 2 minuty, nebo dozlatova. Cibuli vyndáme a zcedíme, abychom se zbavili přebytečného oleje
  5. Hrášek pomeleme nebo vykutrujeme dohladka.
  6. Smícháme hrášek, smetanový sýr, opečenou cibuli dozlatova a vše důkladně promícháme.
  7. Dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou.
  8. Servírovat můžeme s opečeným celozrnným pečivem, které můžeme také nahradit světlým pečivem.
Preferujete původní verzi KU? Zobrazit ji můžete zde