Počet porcí: (velikost porce 100 g)
100 ml | Rostlinný olje (řepkový) |
300 g | Cibule žlutá |
600 g | Hrášek extra jemný Bonduelle |
400 g | Smetanový sýr Philadelphia |
100 g | Citron |
5 g | Sůl |
1 g | Pepř černý celý |
Děkujeme za Váš zájem o Kalkulace receptů, Váš uživatelský profil umožňuje jejich zobrazení jen u ukázkových receptů. Pro přístup do všech video Kurzů KU a profi receptů KU se, prosím, zaregistrujte a vyberte si svou licenci.
Děkujeme za Váš zájem o Nutriční hodnoty a alergeny, Váš uživatelský profil umožňuje jejich zobrazení jen u ukázkových receptů. Pro přístup do všech video Kurzů a profi receptů KU se, prosím, zaregistrujte a vyberte si svou licenci.
Děkujeme za Váš zájem o video kurzy Kulinářského umění, Váš uživatelský profil umožňuje přístup jen do ukázkových video kurzů. Pro přístup do všech video Kurzů a profi receptů KU se, prosím, zaregistrujte a vyberte si svou licenci.
VYBERTE SI DRUH LICENCE
Chcete využívat licenci jako Hobby kuchař pro své domácí vaření nebo jste profesionál, který chce neustále zlepšovat své Kulinářské umění a znalosti kulinářských technik?
nebo
Chcete svoje blízké nebo kolegy obdarovat licencí Kulinářského umění? Ano, je to možné :-)
Pro více informací o jednotlivých licencí najeďte na
"i" vedle tlačítka. Také se můžete podívat na stránku
"Profesionál" nebo "Hobby kuchař".
Pracovní postup
- Multifunkční pánev nastavíme na pečení, teplotu nastavíme na 180°C a necháme rozehřát, přidáme rostlinný olej, který také necháme zahřát
- Do multifunkční pánve přidáme cibuli, kterou restujeme 3 minuty
- Teplotu snížíme na 170°C a cibuli restujeme další 3 minuty
- Teplotu snížíme na 160°C a cibuli restujeme další 2 minuty, nebo dozlatova. Cibuli vyndáme a zcedíme, abychom se zbavili přebytečného oleje
- Hrášek pomeleme nebo vykutrujeme dohladka.
- Smícháme hrášek, smetanový sýr, opečenou cibuli dozlatova a vše důkladně promícháme.
- Dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou.
- Servírovat můžeme s opečeným celozrnným pečivem, které můžeme také nahradit světlým pečivem.