Počet porcí: (velikost porce 100 g)
400 g | Česnek loupaný |
400 g | Olivový olej (konfitování) |
Děkujeme za Váš zájem o Kalkulace receptů, Váš uživatelský profil umožňuje jejich zobrazení jen u ukázkových receptů. Pro přístup do všech video Kurzů KU a profi receptů KU se, prosím, zaregistrujte a vyberte si svou licenci.
Děkujeme za Váš zájem o Nutriční hodnoty a alergeny, Váš uživatelský profil umožňuje jejich zobrazení jen u ukázkových receptů. Pro přístup do všech video Kurzů a profi receptů KU se, prosím, zaregistrujte a vyberte si svou licenci.
Děkujeme za Váš zájem o video kurzy Kulinářského umění, Váš uživatelský profil umožňuje přístup jen do ukázkových video kurzů. Pro přístup do všech video Kurzů a profi receptů KU se, prosím, zaregistrujte a vyberte si svou licenci.
VYBERTE SI DRUH LICENCE
Chcete využívat licenci jako Hobby kuchař pro své domácí vaření nebo jste profesionál, který chce neustále zlepšovat své Kulinářské umění a znalosti kulinářských technik?
nebo
Chcete svoje blízké nebo kolegy obdarovat licencí Kulinářského umění? Ano, je to možné :-)
Pro více informací o jednotlivých licencí najeďte na
"i" vedle tlačítka. Také se můžete podívat na stránku
"Profesionál" nebo "Hobby kuchař".
Pracovní postup
- Do rendlíku nasypeme loupaný česnek a zalijeme olivovým olejem.
- Indukci nastavíme na intenzitu 4 z 8 a olej necháme zahřát do lehkého probublávání, přibližně 5 minut
- Pak intenzitu indukce snížíme na 1 z 8 a necháme konfitovat dalších 45 minut.
- Necháme vychladnout a konfitovaný česnek skladujeme v oleji.
- Česnekový ochucený olej použijeme do dalších receptů jako je například aglio olio a další.