SPUSTILI JSME KU V NOVÉM A S DALŠÍMI FUNKCEMI Vyzkoušet nyní
SPUSTILI JSME KU V NOVÉM A S DALŠÍMI FUNKCEMI Vyzkoušet nyní

Pro registraci přejděte na nejnovější verzi Kulinářského Umění na adrese https://knihovna.kulinarskeumeni.cz/registrace

Přejít na KU3

Přihlášení

Zadejte email a heslo uvedené při registraci a klikněte na tlačítko „Přihlásit se“

Vyplňte e-mail zvolený při registraci.
Vyplňte své heslo.

Zapomenuté heslo

Zadejte email uvedený při registraci, budou Vám na něj odeslány nové registrační údaje.

Změna hesla

Přepnout na uživatele

Italská frittata se zeleninou

Počet porcí: (velikost porce )

30 ml Rostlinný olej (řepkový)
100 g Cibule žlutá
100 g Paprika červená čerstvá
100 g Cuketa čerstvá
100 g Rajčata čerstvá
30 g Česnek konfitovaný
10 ks Vejce L
50 ml Mléko polotučné
5 g Sůl
2 g Pepř černý mletý
10 g Plocholistá petržel

Děkujeme za Váš zájem o Kalkulace receptů, Váš uživatelský profil umožňuje jejich zobrazení jen u ukázkových receptů. Pro přístup do všech video Kurzů KU a profi receptů KU se, prosím, zaregistrujte a vyberte si svou licenci.

Děkujeme za Váš zájem o Nutriční hodnoty a alergeny, Váš uživatelský profil umožňuje jejich zobrazení jen u ukázkových receptů. Pro přístup do všech video Kurzů a profi receptů KU se, prosím, zaregistrujte a vyberte si svou licenci.

Děkujeme za Váš zájem o video kurzy Kulinářského umění, Váš uživatelský profil umožňuje přístup jen do ukázkových video kurzů. Pro přístup do všech video Kurzů a profi receptů KU se, prosím, zaregistrujte a vyberte si svou licenci.

VYBERTE SI DRUH LICENCE

Chcete využívat licenci jako Hobby kuchař pro své domácí vaření nebo jste profesionál, který chce neustále zlepšovat své Kulinářské umění a znalosti kulinářských technik?

HOBBY licence
roční 1990 Kč
i

nebo

PROFI licence
roční 3990 Kč
i

Chcete svoje blízké nebo kolegy obdarovat licencí Kulinářského umění? Ano, je to možné :-)

Koupit jako dárek

Pro více informací o jednotlivých licencí najeďte na
"i" vedle tlačítka. Také se můžete podívat na stránku
"Profesionál" nebo "Hobby kuchař".

Pracovní postup

Příprava
  1. Indukci nastavíme na střední intenzitu (4 z 8) a rozehřejeme pánev s nepřilnavým povrchem a průměrem 20 cm, alespoň 3 minuty.
  2. Do pánve nalijeme rostlinný olej a ten také necháme rozehřát.
  3. Do rozehřátého olejeme dáme restovat cibuli nakrájenou na nudličky.
  4. Ve chvíli, kdy cibule začíná získávat zlatavou barvu, přidáme papriku a cuketu a také restujeme dozlatova.
  5. Potom do pánve přidáme rajčata nakárjená na kostičky a restujeme dokud se noodpaří veškrá tekutina z rajčat.
  6. Mezitím se v misce rozmícháme vejce, do kterých přidáme sůl a pepř a mléko.
  7. Do orestované zeleniny přilijeme rozmíchaná a ochucená vejce.
  8. Vše neustále mícháme, aby se nám ve vajíčkách neudělaly cucky. Vajíčka musí zůstat krémová a tekutá.
  9. Mezitím si konvektomat nastavíme na horký vzduch a rozehřejeme na 180°C.
  10. Pánvičku s krémovými a tekutými míchanými vajíčky se zeleninou dáme do konvektomatu péct na 12 - 15 minut.
  11. "Vajíčka by měla na povrchu získat zlatavou barvu a měla by ""vyběhnout"" z pánvičky. "
  12. Pánev vyndáme z konvektomatu a necháme vychladnout.
  13. Hotovou frittatu nakrájíme na 4 ks (trojúhelníky) a můžeme servírovat samotné nebo s vybraným salátkem.
Preferujete původní verzi KU? Zobrazit ji můžete zde