Počet porcí: (velikost porce )
30 ml | Rostlinný olej (řepkový) |
100 g | Cibule žlutá |
100 g | Paprika červená čerstvá |
100 g | Cuketa čerstvá |
100 g | Rajčata čerstvá |
30 g | Česnek konfitovaný |
10 ks | Vejce L |
50 ml | Mléko polotučné |
5 g | Sůl |
2 g | Pepř černý mletý |
10 g | Plocholistá petržel |
Děkujeme za Váš zájem o Kalkulace receptů, Váš uživatelský profil umožňuje jejich zobrazení jen u ukázkových receptů. Pro přístup do všech video Kurzů KU a profi receptů KU se, prosím, zaregistrujte a vyberte si svou licenci.
Děkujeme za Váš zájem o Nutriční hodnoty a alergeny, Váš uživatelský profil umožňuje jejich zobrazení jen u ukázkových receptů. Pro přístup do všech video Kurzů a profi receptů KU se, prosím, zaregistrujte a vyberte si svou licenci.
Děkujeme za Váš zájem o video kurzy Kulinářského umění, Váš uživatelský profil umožňuje přístup jen do ukázkových video kurzů. Pro přístup do všech video Kurzů a profi receptů KU se, prosím, zaregistrujte a vyberte si svou licenci.
VYBERTE SI DRUH LICENCE
Chcete využívat licenci jako Hobby kuchař pro své domácí vaření nebo jste profesionál, který chce neustále zlepšovat své Kulinářské umění a znalosti kulinářských technik?
nebo
Chcete svoje blízké nebo kolegy obdarovat licencí Kulinářského umění? Ano, je to možné :-)
Pro více informací o jednotlivých licencí najeďte na
"i" vedle tlačítka. Také se můžete podívat na stránku
"Profesionál" nebo "Hobby kuchař".
Pracovní postup
Příprava
- Indukci nastavíme na střední intenzitu (4 z 8) a rozehřejeme pánev s nepřilnavým povrchem a průměrem 20 cm, alespoň 3 minuty.
- Do pánve nalijeme rostlinný olej a ten také necháme rozehřát.
- Do rozehřátého olejeme dáme restovat cibuli nakrájenou na nudličky.
- Ve chvíli, kdy cibule začíná získávat zlatavou barvu, přidáme papriku a cuketu a také restujeme dozlatova.
- Potom do pánve přidáme rajčata nakárjená na kostičky a restujeme dokud se noodpaří veškrá tekutina z rajčat.
- Mezitím se v misce rozmícháme vejce, do kterých přidáme sůl a pepř a mléko.
- Do orestované zeleniny přilijeme rozmíchaná a ochucená vejce.
- Vše neustále mícháme, aby se nám ve vajíčkách neudělaly cucky. Vajíčka musí zůstat krémová a tekutá.
- Mezitím si konvektomat nastavíme na horký vzduch a rozehřejeme na 180°C.
- Pánvičku s krémovými a tekutými míchanými vajíčky se zeleninou dáme do konvektomatu péct na 12 - 15 minut.
- "Vajíčka by měla na povrchu získat zlatavou barvu a měla by ""vyběhnout"" z pánvičky. "
- Pánev vyndáme z konvektomatu a necháme vychladnout.
- Hotovou frittatu nakrájíme na 4 ks (trojúhelníky) a můžeme servírovat samotné nebo s vybraným salátkem.