Počet porcí: (velikost porce 271,4 g)
250 g | Dýňové pyré Bonduelle |
600 ml | Mléko polotučné |
150 g | Cizrna sous-vide Bonduelle |
20 g | Máslo |
1 ks | Vejce L |
10 g | Kypřící prášek do pečiva |
40 g | Cukr krystal |
10 g | Sůl |
550 g | Mouka polohrubá |
30 g | Droždí čerstvé |
150 ml | Rostlinný olej (slunečnicový) |
600 g | Tvaroh tučný |
1 g | Citronia sun Wiberg |
20 g | Cukr krystal |
250 g | Borůvky |
20 g | Cukr moučka |
1 g | Skořice mletá Wiberg |
Děkujeme za Váš zájem o Kalkulace receptů, Váš uživatelský profil umožňuje jejich zobrazení jen u ukázkových receptů. Pro přístup do všech video Kurzů KU a profi receptů KU se, prosím, zaregistrujte a vyberte si svou licenci.
Děkujeme za Váš zájem o Nutriční hodnoty a alergeny, Váš uživatelský profil umožňuje jejich zobrazení jen u ukázkových receptů. Pro přístup do všech video Kurzů a profi receptů KU se, prosím, zaregistrujte a vyberte si svou licenci.
Děkujeme za Váš zájem o video kurzy Kulinářského umění, Váš uživatelský profil umožňuje přístup jen do ukázkových video kurzů. Pro přístup do všech video Kurzů a profi receptů KU se, prosím, zaregistrujte a vyberte si svou licenci.
VYBERTE SI DRUH LICENCE
Chcete využívat licenci jako Hobby kuchař pro své domácí vaření nebo jste profesionál, který chce neustále zlepšovat své Kulinářské umění a znalosti kulinářských technik?
nebo
Chcete svoje blízké nebo kolegy obdarovat licencí Kulinářského umění? Ano, je to možné :-)
Pro více informací o jednotlivých licencí najeďte na
"i" vedle tlačítka. Také se můžete podívat na stránku
"Profesionál" nebo "Hobby kuchař".
Pracovní postup
Příprava
- Cizrnu scedíme a rozmixujeme ji v polovičním množství polotučného mléka.
- Rozpustíme máslo a smícháme ho se zbytkem vlažného mléka a dýňovým pyré. Smícháme s cizrnou rozmixovanou v mléce a s vejcem.
- Vše nalijeme na dno míchací nádoby a přidáme všechy suché ingredience, tedy kypřící prášek, cuk, sůl, mouku a dorždí.
- Vyracujeme v řidší těsto, zakryjeme utěrkou nebo potravinářskou folií a necháme alespoň 45 vyzrát.
- Tvaroh promícháme s cukrem a s kořením citronia sun Wiberg.
- Poloviční množství borůvek rozvaříme na zkaramelizovaném cukru. Pak přidáme druhé množství borůvek a necháme vychladit.
- Multifunkční pánev nastavíme na opékání, teplotu nastavíme na 180°C, nalijeme do ní olej a necháme rozehřát.
- Na rozehřáté pánvi opékáme lívance do zlatova z obou stran.
- Lívance servírujeme s tvarohem a borůvkovou omáčkou a lehce posypané moučkovým cukrem se skořicí.