SPUSTILI JSME KU V NOVÉM A S DALŠÍMI FUNKCEMI Vyzkoušet nyní
SPUSTILI JSME KU V NOVÉM A S DALŠÍMI FUNKCEMI Vyzkoušet nyní

Pro registraci přejděte na nejnovější verzi Kulinářského Umění na adrese https://knihovna.kulinarskeumeni.cz/registrace

Přejít na KU3

Přihlášení

Zadejte email a heslo uvedené při registraci a klikněte na tlačítko „Přihlásit se“

Vyplňte e-mail zvolený při registraci.
Vyplňte své heslo.

Zapomenuté heslo

Zadejte email uvedený při registraci, budou Vám na něj odeslány nové registrační údaje.

Změna hesla

Přepnout na uživatele

Dýňovo-cizrnové lívance s tvarohem a borůvkami

Počet porcí: (velikost porce 271,4 g)

250 g Dýňové pyré Bonduelle
600 ml Mléko polotučné
150 g Cizrna sous-vide Bonduelle
20 g Máslo
1 ks Vejce L
10 g Kypřící prášek do pečiva
40 g Cukr krystal
10 g Sůl
550 g Mouka polohrubá
30 g Droždí čerstvé
150 ml Rostlinný olej (slunečnicový)
600 g Tvaroh tučný
1 g Citronia sun Wiberg
20 g Cukr krystal
250 g Borůvky
20 g Cukr moučka
1 g Skořice mletá Wiberg

Děkujeme za Váš zájem o Kalkulace receptů, Váš uživatelský profil umožňuje jejich zobrazení jen u ukázkových receptů. Pro přístup do všech video Kurzů KU a profi receptů KU se, prosím, zaregistrujte a vyberte si svou licenci.

Děkujeme za Váš zájem o Nutriční hodnoty a alergeny, Váš uživatelský profil umožňuje jejich zobrazení jen u ukázkových receptů. Pro přístup do všech video Kurzů a profi receptů KU se, prosím, zaregistrujte a vyberte si svou licenci.

Děkujeme za Váš zájem o video kurzy Kulinářského umění, Váš uživatelský profil umožňuje přístup jen do ukázkových video kurzů. Pro přístup do všech video Kurzů a profi receptů KU se, prosím, zaregistrujte a vyberte si svou licenci.

VYBERTE SI DRUH LICENCE

Chcete využívat licenci jako Hobby kuchař pro své domácí vaření nebo jste profesionál, který chce neustále zlepšovat své Kulinářské umění a znalosti kulinářských technik?

HOBBY licence
roční 1990 Kč
i

nebo

PROFI licence
roční 3990 Kč
i

Chcete svoje blízké nebo kolegy obdarovat licencí Kulinářského umění? Ano, je to možné :-)

Koupit jako dárek

Pro více informací o jednotlivých licencí najeďte na
"i" vedle tlačítka. Také se můžete podívat na stránku
"Profesionál" nebo "Hobby kuchař".

Pracovní postup

Příprava
  1. Cizrnu scedíme a rozmixujeme ji v polovičním množství polotučného mléka.
  2. Rozpustíme máslo a smícháme ho se zbytkem vlažného mléka a dýňovým pyré. Smícháme s cizrnou rozmixovanou v mléce a s vejcem.
  3. Vše nalijeme na dno míchací nádoby a přidáme všechy suché ingredience, tedy kypřící prášek, cuk, sůl, mouku a dorždí.
  4. Vyracujeme v řidší těsto, zakryjeme utěrkou nebo potravinářskou folií a necháme alespoň 45 vyzrát.
  5. Tvaroh promícháme s cukrem a s kořením citronia sun Wiberg.
  6. Poloviční množství borůvek rozvaříme na zkaramelizovaném cukru. Pak přidáme druhé množství borůvek a necháme vychladit.
  7. Multifunkční pánev nastavíme na opékání, teplotu nastavíme na 180°C, nalijeme do ní olej a necháme rozehřát.
  8. Na rozehřáté pánvi opékáme lívance do zlatova z obou stran.
  9. Lívance servírujeme s tvarohem a borůvkovou omáčkou a lehce posypané moučkovým cukrem se skořicí.
Preferujete původní verzi KU? Zobrazit ji můžete zde