SPUSTILI JSME KU V NOVÉM A S DALŠÍMI FUNKCEMI Vyzkoušet nyní
SPUSTILI JSME KU V NOVÉM A S DALŠÍMI FUNKCEMI Vyzkoušet nyní

Pro registraci přejděte na nejnovější verzi Kulinářského Umění na adrese https://knihovna.kulinarskeumeni.cz/registrace

Přejít na KU3

Přihlášení

Zadejte email a heslo uvedené při registraci a klikněte na tlačítko „Přihlásit se“

Vyplňte e-mail zvolený při registraci.
Vyplňte své heslo.

Zapomenuté heslo

Zadejte email uvedený při registraci, budou Vám na něj odeslány nové registrační údaje.

Změna hesla

Přepnout na uživatele

Kalkulace receptu

Jméno receptu: Tmavý zeleninový demi-glace
Celkové množství: 10L
Velikost porce: 1L
Počet porcí: 10
Doporučená cena na menu s DPH: -
Skutečná cena na menu s DPH:
Skutečný Food Cost (bez DPH): - %
Sazba DPH: %
Food Cost: %
Q-factor:
Nový počet porcí:
Ingredience Cena za balení (bez DPH) Velikost balení Jednotka balení Konverze jednotky Čistá váha v % Množství Jednotka v receptuře Náklad na položku Přepočítané množství
Celer kořenový  Kč g - -
Rajčata čerstvá  Kč g - -
Brokolice stonky  Kč g - -
Květák stonky  Kč g - -
Cibule žlutá  Kč g - -
Mrkev  Kč g - -
Řapíkatý celer  Kč g - -
Rostlinný olej  Kč ml - -
Rajčatový protlak doppio  Kč kg - -
Červená řepa  Kč g - -
Lilek  Kč g - -
Shiitake  Kč g - -
Kombu  Kč g - -
Česnek  Kč g - -
Kudzu kořen - prášek  Kč g - -
Celkový náklad (bez DPH) - -
Náklad na porci -
Náklad na porci + Q-faktor -
Doporučená prodejní cena dle alokovaného Food Cost -
Preferujete původní verzi KU? Zobrazit ji můžete zde