SPUSTILI JSME KU V NOVÉM A S DALŠÍMI FUNKCEMI Vyzkoušet nyní
SPUSTILI JSME KU V NOVÉM A S DALŠÍMI FUNKCEMI Vyzkoušet nyní

Kalkulace receptu

Jméno receptu: Pošírované vejce
Celkové množství: 10 vajec
Velikost porce: 1 vejce
Počet porcí: 10
Doporučená cena na menu s DPH: 23,2
Skutečná cena na menu s DPH:
Skutečný Food Cost (bez DPH): 30,1 %
Sazba DPH: %
Food Cost: %
Q-factor:
Nový počet porcí:
Ingredience Cena za balení (bez DPH) Velikost balení Jednotka balení Konverze jednotky Čistá váha v % Množství Jednotka v receptuře Náklad na položku Přepočítané množství
Voda  Kč L 0,0 2,0
Ocet kvasný  Kč ml 0,6 60,0
Sůl  Kč g 0,0 4,0
Vejce co nejčerstvější  Kč ks 60,0 10,0
Celkový náklad (bez DPH) 60,6 60,6
Náklad na porci 6,1
Náklad na porci + Q-faktor 6,1
Doporučená prodejní cena dle alokovaného Food Cost 20,2
Preferujete původní verzi KU? Zobrazit ji můžete zde